Kwaliteitsopleider in explosieveiligheid

ATEXcertificaat.nl is een onderdeel van Kiwa Expert BV, een kwaliteitsopleider voor veiligheidsopleidingen met ruim 15 jaar ervaring. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en wordt gekenmerkt door:

  • cursussen worden gegeven door professionele docenten met praktijkervaring;
  • het cursusmateriaal is breed toegankelijk en up-to-date;
  • in het bezit van het NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) keurmerk voor kwaliteit en professionaliteit

Onze docenten: Rolf van Dijk en René Ubbink

Voor onze ATEX-trainingen werkt ATEXCertificaat.nl nauw samen met Rolf van Dijk en René Ubbink. Rolf en René zijn echte autoriteiten binnen het vakgebied. Ze hebben allebei een schat aan ervaring opgedaan als gecertificeerd hoger veiligheidskundige (waaronder Tata Steel). Ook zijn ze betrokken bij het opstellen van de diverse ATEX-richtlijnen.

Rolf van Dijk              Rene Ubbink
Rolf van Dijk                                     René Ubbink

Die praktijkkennis delen Rolf en René door bedrijven die gevaarlijke stoffen verwerken en opslaan bij te staan met advies. En door trainingen te verzorgen, onder meer bij ATEXCertificaat.nl. Bij die trainingen combineren ze hun inhoudelijke kennis op het gebied van wet- en regelgeving met hun uitgebreide ervaring op de werkvloer. Dit leidt tot functie- en praktijkgerichte opleidingen die zijn toegespitst op de dagelijkse beroepspraktijk van de cursist.

Onderdeel van Kiwa NV

ATEXcertificaat.nl is een onderdeel van Kiwa Expert BV, een dochteronderneming van Kiwa NV. Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Door het beoordelen van de kwaliteit, veiligheid en gezondheids- en milieu-aspecten helpt Kiwa organisaties hun producten, processen en medewerkers verder te ontwikkelen.