Over ons

ATEXcertificaat.nl is een label van VCANederland, een kwaliteitsopleider voor veiligheidsopleidingen met ruim 13 jaar ervaring. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en wordt gekenmerkt door:

  • cursussen worden gegeven door professionele docenten met praktijkervaring;
  • het cursusmateriaal is breed toegankelijk en up-to-date;
  • in het bezit van het NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) keurmerk voor kwaliteit en professionaliteit

Onderdeel van Kiwa NV

ATEXcertificaat.nl is een onderdeel van Kiwa Education BV, een dochteronderneming van Kiwa NV. Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Door het beoordelen van de kwaliteit, veiligheid en gezondheids- en milieu-aspecten helpt Kiwa organisaties hun producten, processen en medewerkers verder te ontwikkelen.

Kiwa logo-black def

Samenwerking met Kiwa Exvision

ATEXcertificaat.nl werkt nauw samen met Kiwa Exvision, onderdeel van Kiwa NV. Bij Kiwa Exvision worden apparatuur, installaties en componenten die in een explosiegevaarlijke omgeving worden gebruikt, getest en gecertificeerd. Hierbij certifceert Kiw Exvision volgens de Europese ATEX richtlijn 114 en volgens de internationale IECEx 02 richtlijnen. Waar ATEXcertificaat richt op het opleiden en certificeren van medewerkers, richt Kiwa Exvision zich op het creeren van een veilige werkplek in omgevingen met een kans op explosiegevaar.