Nieuwe lockdown: Cursussen ATEXcertificaat gaan gewoon door!

Op zaterdag 18 december werd bekend dat Nederland tot en met 14 januari 2022 opnieuw in lockdown gaat. Dit heeft géén gevolgen voor de cursussen van ATEXcertificaat. De lockdownmaatregelen gelden namelijk niet voor cursussen die noodzakelijk zijn voor de uitoefening van beroep en/of bedrijf en voor de locaties waar deze cursussen plaatsvinden.

De geplande cursussen van ATEXcertificaat gaan de komende tijd dan ook gewoon door. Mocht een locatie toch niet beschikbaar zijn vanwege de maatregelen, dan zoeken wij waar mogelijk een alternatief en nemen contact met u op.

Natuurlijk houden wij ons tijdens de cursussen aan de geldende coronamaatregelen. Zo is het dragen van een mondkapje verplicht als het niet mogelijk is om anderhalve meter afstand te houden en is er voor cursisten een aangepaste lunchvoorziening. Daarnaast blijven de basisregels gelden: was regelmatig goed je handen, hoest of nies in de elleboog, etc. Vanzelfsprekend blijft ook testen en thuisblijven bij klachten erg belangrijk om ervoor te zorgen dat minder mensen besmet raken.

Ook komende tijd hanteert ATEXcertificaat nog de omboekgarantie. Voelt u zich voorafgaand aan een cursus niet lekker? Blijf dan thuis! Als u dit minimaal 24 uur vóór de cursus aan ons doorgeeft, wordt de cursus gratis verplaatst.

string(27) "bbecommercetracking::output" array(0) { }