Mededeling: De maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus raken ook de dienstverlening van ATEXcertificaat.nl. Het laatste nieuws hierover vindt u hier!

Aangescherpte maatregelen vanwege coronavirus

De uitbraak van het coronavirus raakt ook de dienstverlening van ATEXcertificaat.nl. Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden:

Gaan de ATEX cursussen door?
Jazeker, de cursussen en examens gaan door. U kunt uw cursus en/ of examen boeken via de cursuskalender

Bieden jullie ATEX cursussen op alle locaties?
We proberen alle locaties in te zetten. Omdat we afhankelijk zijn van regelgeving per veiligheidsregio en van de mogelijkheden die de locaties aanbieden, kan het zijn dat een aantal locaties pas later weer opgestart kunnen worden.

Hoe zorgen jullie ervoor dat de cursussen veilig en volgens de richtlijnen van het RIVM verlopen?
We volgen altijd de richtlijnen van het RIVM. Zo zitten de cursisten en docenten altijd op 1,5 meter van elkaar en cursuslokalen en -materialen worden gedeinfecteerd. Ook wordt gewerkt volgens het coronaprotocol van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

Is het dragen van een mondkapje verplicht?
Een cursist of examenkandiaat is verplicht een mondkapje te dragen bij binnenkomst van de cursus- of examenlocatie. Het mondkapje wordt gedragen totdat een kandidaat op zijn cursus- of examenplaats zit. Het mondkapje dient kort afgezet te worden om een correcte identiteitscontrole uit te voeren. Tijdens  de cursus of het examen mag het mondkapje afgezet worden. Wanneer de cursus of het examen is afgelopen, dient de kandidaat het mondkapje weer op te zetten, totdat hij buiten is. Tijdens de cursusdag dient het mondkapje tijdens de beweegmomenten gedragen te worden.

Wat doe ik als ik me vóór de cursus niet lekker voel?
Met gezondheidsklachten kunt u niet naar de cursus komen. Wij werken met een omboekgarantie, dat betekent dat u uw deelname tot 24 uur voor de cursus zonder kosten kunt verzetten.

Gaan de geboekte cursussen door?
De geboekte cursussen gaan door, mits de overheidsmaatregelen dat toelaten. Mochten er wijzigingen zijn in uw geboekte cursus dan nemen wij zelf contact met u op.

Meer informatie
Heeft u vragen over het verzetten van cursussen of examens? Neem contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 070 514 6434 of via het e-mailadres info@atexcertificaat.nl