Meest gestelde vragen rondom coronamaatregelen

Laatste update: 21 september 2021

De coronacrisis raakt ook de dienstverlening van ATEXcertificaat. Hieronder vindt je een overzicht van de meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden.

Hieronder vindt u het nieuwsbericht naar aanleiding van de laatste persconferentie: Corona-update: Cursuslocaties kunnen om ‘coronapas’ vragen

Bieden jullie cursussen en examens aan door het hele land?
ATEXcertificaat biedt op alle cursus- en examenlocaties weer klassikale cursussen en examens aan. In de cursuskalender vindt u een overzicht van alle locaties in Nederland en kunt u direct online uw cursus en/of examen boeken.

Wat doe ik als ik me vóór de cursus niet lekker voel?
Met gezondheidsklachten kunt u niet naar de cursus komen. Ook komende tijd hanteert ATEXcertificaat nog de omboekgarantie. Voelt u zich voorafgaand aan een cursus niet lekker? Blijf dan thuis! Als u dit minimaal 24 uur vóór de cursus aan ons doorgeeft, wordt de cursus gratis verplaatst.

Heb ik een coronapas nodig om bij ATEXcertificaat een cursus te volgen?
Zelf stelt ATEXcertificaat de coronapas (de QR-code vanuit de app CoronaCheck) niet verplicht. Wél is het zo dat veel opleidingen van ATEXcertificaat worden verzorgd op externe locaties, bijvoorbeeld hotels. Het is mogelijk dat deze locaties van hun gasten een geldige ‘coronapas’ verlangen. Kunt of wilt u deze coronapas niet delen met derden? Neem dan contact met ons op om de alternatieven te bespreken. U kunt ons bereiken via info@ATEXcertificaat.nl of 070-514 6434.

Meer informatie
Heeft u vragen over het verzetten van cursussen of examens? Neem contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 070 514 6434 of via het e-mailadres info@atexcertificaat.nl