Mededeling: De maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus raken ook de dienstverlening van ATEXcertificaat.nl. Het laatste nieuws hierover vindt u hier!

Meest gestelde vragen rondom coronamaatregelen

Laatste update: 22 juni 2021

De uitbraak van het coronavirus raakt ook de dienstverlening van ATEXcertificaat.nl. Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden:

Gaan de ATEX cursussen door?
Jazeker, de cursussen en examens gaan door. U kunt uw cursus en/ of examen boeken via de cursuskalender

Bieden jullie ATEX cursussen op alle locaties?
Met de meest recente versoepelingen tegen het coronavirus zijn alle cursuslocaties in Nederland weer open.

Hoe zorgen jullie ervoor dat de cursussen veilig en volgens de richtlijnen van het RIVM verlopen?
We volgen altijd de richtlijnen van het RIVM. Zo zitten de cursisten en docenten altijd op 1,5 meter van elkaar en cursuslokalen en -materialen worden gedeinfecteerd. Ook wordt gewerkt volgens het coronaprotocol van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

Is het dragen van een mondkapje verplicht?
Het dragen van een mondkapje is niet langer verplicht, tenzij de basisregel van 1,5 meter afstand houden niet gehanteerd kan worden. Op alle trainingslocaties zitten cursisten en docenten op minimaal 1,5 meter van elkaar in het cursuslokaal.

Wat doe ik als ik me vóór de cursus niet lekker voel?
Met gezondheidsklachten kunt u niet naar de cursus komen. Wij werken met een omboekgarantie, dat betekent dat u uw deelname tot 24 uur voor de cursus zonder kosten kunt verzetten.

Meer informatie
Heeft u vragen over het verzetten van cursussen of examens? Neem contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 070 514 6434 of via het e-mailadres info@atexcertificaat.nl